Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Paulina Morka przemek wrona Maciej Szerszen roko74 xxx Sylwia Wielowska dudus87 m3gi Andi148 lopezpfk21 (11643 niezalogowanych)
4 Posty
Wiking
po to jest to forum żeby sobie pomagać dla tego się pytam jeżeli ktoś nie chce odpowiadać to nie musi proste za odpowiedzi w temacie wielkie dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Frydziu napisał:
Jestem ciekaw ile kosztuje dojazd do Norwegii Stavanger wlasnym samochodem calkowity koszt prom + autostrady itd itp? z Warszawy

Sprawdz sobie odleglosc na google maps, na podstawie tego obliczysz srednie zuzycie paliwa, ceny autostrad sa w necie, ceny promow rowniez. Matematyka nie gryzie.

Nie przesadzaj Karol, do tego trzeba znac matematyke na poziomie 2-3 klasy szk. podst. Cham tego nie przeskoczy, A zreszta od tego jest forum, zeby sobie pomagac i nie byc wobec siebie wilkiem.
LOL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Mam nadziej, ze pomoglem. Przykladowe link. maps.google.pl, promy www.colorline.no, kalkulator: poolicz.pl/kalkulatoronline/ Prosze! Forum jest po to, żeby sobie pomagać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
czesio.:* napisał:
czekaj...czekaj..czesio podliczy...eee....paliwo...siku...kawka...promik...2 hotdogi...no stary to bedzie jakieś 4789 nok i 67 ore...+/- 10 nok no chyba że sie czesio na czymś pierdolnoł...to sorki
niech czesio nie szaleje
zamiast kawki herbatka w termosiku
a zamiast 2 hotdogów niech ciocia zrobi słoik bigosu
można podgrzać na rurze wydechowej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
jedz rowerem bedzie taniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
www.fjordline.com/pl/

www.colorline.no/

Tym sie dostaniesz do NO. dojazd do promów niestety musisz sobie sam rozkminić bo mi sie nie chce, podpowiem tylko że przez Madryt będzie chyba najlepiej bo tam najmniej opłat za bramki..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jeszcze kup se janosika na komure bo cie radary w Polsce zjedza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Piotr Rumpel
(Rumpelstyckin)
Wiking
Ja jezdze z Krakowa. Do Hirtshals jest około 1400 km. Autostrada płatna jest tylko w Polsce. Prom z Hirsthals do Kristiansand na chwile obecna za 2 osoby plus auto kosztuje 605 nok. 70 koron za fotel lotniczy. Z Kristiansand do Stavanger jest około 250 km. Po drodze sa chyba 4 bramki. 3 po 20 koron, jedna troche droższa. ale to i tak placisz dopiero w Polsce jak przyjdzie faktura. Polecam strone viamichelin. Tam wpisujac miejsca docelowe otrzymasz dokladny opis jak jechac, dystans, przewidziany koszt. Swoja droga ja zawsze jezdze do Poski samochodem. wprawdzie podróz troche meczoca ale zawsze przywioze sobie troche rzeczy ktore mi to rekompensuja. z racji wykonywanej pracy cos tam z castoramy, cos do domu, troche jedzenia ktore w Polsce jest o niebo lepsze. A moim norwescy znajomi uwielbiaja polskie kabanosy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Rumpelstyckin napisał:
Z Kristiansand do Stavanger jest około 250 km. Po drodze sa chyba 4 bramki. 3 po 20 koron, jedna troche droższa. ale to i tak placisz dopiero w Polsce jak przyjdzie faktura.
no to mu k**a doradziles... niech na pierwszym esso zapakuje do auta autopass albo placi od razu gotowka albo na bramce jesli bedzie taka mozliwosc albo na pierwszej lepszej stacji esso... czekac zeby do PL przyszlo.... zamiast 20 nok 300pln.... buahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Frydziu napisał:
po to jest to forum żeby sobie pomagać dla tego się pytam jeżeli ktoś nie chce odpowiadać to nie musi proste za odpowiedzi w temacie wielkie dzieki
forum to nie czerwony krzyz!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok